Investitor potvrdio; Počela montaža zabavnih vozila i klimatizacije, otvorenje “hrvatskog Gardalanda” krajem svibnja

Konstrukcija je već odavno postavljena, a sada se polako naziru i konture sadržaja prvog hrvatskog Gardalanda, kako se naziva projekt Mirnovec Park u Biogradu na Moru.

Vlasnik tvrtke investitora Franjo Koletić potvrdio nam je kako radovi teku po planu, odnosno kako se ne očekuje odgoda otvorenja najavljenog prije ovogodišnje turističke sezone.

Uputio nas je na prvog čovjeka na gradilištu, Borisa Kovačeka.

Do sada nismo imali nikakvih problema, sve ide kako treba pa otvorenje planiramo za kraj svibnja ili sami početak mjeseca lipnja. U tome nas spriječiti može ako eventualno zapadne snijeg i onemogući radove, ali to je slabo vjerovatno. Već radimo na postavljanju klimatizacije, a stigle su nam i vozne atrakcije, pa ovaj tjedan počinjemo s njihovim montiranjem, kaže nam Kovaček.

Bit će ovo prvi zabavni park u Hrvatskoj koji će se prostirati na 45 tisuća metara kvadratnih. Uveseljavat će nas s preko 25 atrakcija; zabavne vožnje, amfiteatar, 5 D kina, hala s računalnim igrama samo su neke od njih. Primat će oko 6 tisuća ljudi dnevno, a prema najavama vlasnika cijene će biti pristupačne.

Samoborac Koletić davnih se dana zaljubio u Biograd, gdje godinama ljetuje. Od Grada je kupio zemljište i krenuo u realizaciju svojih snova… Velik je ovo zamah za gospodarstvo malenog grada u Zadarskoj županiji koji će, raduje lokalno stanovništvo, pridonijeti porastu broja zaposlenih na njihovom području.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...