Dos Santos: “UFC mi mora brzo naći protivnika inače ću morati pretući Miočića”

Junior dos Santos bijesan je zbog raspleta priče oko njegovog povratka u oktogon. Brazilac se 19. veljače trebao boriti u Kanadi protiv Stefana Struvea u svojoj prvoj borbi nakon zagrebačkog UFC Fight Nighta prošlog travnja kada je pobijedio Bena Rothwella, piše Fightsite.

Stipe Miočić je u međuvremenu uzeo pojas teške kategorije pobjedom protiv Fabricija Werduma, čiji je revanš s Cainom Velasquezom također otpao zbog ozljeda. Nakon ozljede Struvea, Dos Santos je još jednom izazvao Werduma i otkrio da ga je bivši prvak i sunarodnjak odbio.

“Sada bi prava odluka bila moja borba s Werdumom. Svi znaju da postoji rivalstvo između nas. To bi bio sjajan trenutak za sve, ali on ne želi tu borbu”, rekao je “Cigano” koji je Werduma nokautirao 2008. u svom UFC debiju prije nego što je i sam osvojio titulu prvaka koju danas drži Miočić. JDS je posljednji koji je porazio aktualnog prvaka.

“Werdum zna da protiv mene ne može imati dobru borbu. Mislim da želi zadržati svoj visoki renking, jer mu ljudi posvećuju više pažnje nego što zaslužuje. Nadam se da će mi UFC pronaći protivnika do 19. veljače, a ako to ne naprave, mislim da bi jedina prava odluka bila da se borim s Miočićem za titulu. Pokrenimo ovu diviziju”, poručio je Dos Santos.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...