Glumac Bradley Cooper 1999. godine posjetio je Sali, zabavio se na Saljskim užancama i o tome snimio dokumentarac

Slavni hollywoodski glumac Bradley Cooper snimio je 1999. godine dokumentarac na hrvatskim otocima, a nedavno je čitav film objavljen i na YouTubeu. Bradley je u to vrijeme bio praktički potpuno nepoznat glumac, a u dokumentarcu je jedrilicom i kajakom obilazio hrvatske otoke.

Putovanje je započeo na otoku Cresu gdje je posjetio utočište tamošnjih bjeloglavih supova, a tijekom svojih putovanja hrvatskom obalom je posjetio i nudističku plažu, piše Express.hr

Jedne večeri je potpuno gol skočio u Jadransko more i oduševljeno izjavio: “Više nikad neću nositi odjeću”. Družio se i s ribarima pa je tako išao i u lov na hobotnice, a baš kao u slavnom filmu “Mamurluk”, jednog jutra se probudio totalno mamuran.

“Tulumare čitava dva dana bez prestanka. Samo najjači i najluđi izdrže do kraja. Ovo je najbolji mogući kraj mog putovanja i slika toga kako je zemlja, gotovo uništena brutalnim ratom, oživjela duh i volju za životom”, priča Bradley na kraju dokumentarca.

U nastavku možete pogledati kako se danas slavni glumac proveo u Hrvatskoj tek nekoliko godina nakon Domovinskog rata. Sali se u prilogu pojavljuju na 19:40

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...