Iz zatvora pušten 24-godišnjak optužen za izazivanje nereda u Saint-Etienneu; Priznao krivnju i dodao: “Jesam i opet ću!”

24-godišnji M.M., koji je priveden zbog izazivanja nereda na nogometnoj utakmici Češke i Hrvatske 17. lipnja prošle godine u Saint- Etienneu, pušten je iz zadarskog zatvora. On je 12. listopada nepravomoćnom presudom Općinskog suda osuđen na 10 mjeseci zatvora. Na izdržavanje kazne je upućen je prije pravomoćnog rješenja Općinskog suda u Zadru 11. studenog.

Kako stoji u rješenju Županijskog suda u Zadru, sutkinji Dijani Granacarić je 15. prosinca dostavljeno rješenje Županijskog suda u Splitu, mladiću je određena mjera opreza zabrane posjećivanja svih nogometnih utakmica Hrvatske reprezentacije i Hrvatske lige, odnosno, ima zabranu prilaska na razdaljini od 500 metara.

Kako neslužbeno doznajemo, mladić se na sudu izjasnio krivim, uz riječi: “Jesam, i opet ću”, a navodno je upravo on bio prvi koji je zapalio baklju na stadionu. Iako ga je nakon paljenja baklje jedan od starijih navijača izveo sa stadiona i iako mu lice bilo zamaskirano, policija ga je identificirala pregledavajući slike s utakmice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...