Kaos u studiju; Srpska glumica očitala bukvicu Avi Karabatić

Još početkom prošle godine Ava Karabatić počela je s promocijom svoje autobiografije ‘Ja nomad’ koja još nije ugledala svjetlo dana.

A kako bi predstavila svoj uradak, Ava je gostovala i u emisiji ‘Press pretres’ na srpskoj televiziji gdje je u isto vrijeme gošća bila i Eva Ras, jedna od najkontroverznijih srpskih glumica. Evu je tijekom razgovora izbacilo iz takta kad je Ava izjavila da je naziv njezine knjige ‘Ja nomad’, piše srpski Blic.

– Zašto nomad, vi ni ne znate tko su nomadi. Proguglajte malo o njima, pa niste vi djevojka nomad – rekla joj je Eva.

I dok se Ava branila, Eva je shvatila da starleta knjigu još nije ni napisala, ali da je našla izdavača.

– Tko vam je pročitao rukopis? Znači, oni tiskaju na neviđeno. Pa zar nisu imali nikakve primjedbe? Ja već pet godina tražim izdavača za svoju autobiografiju, i neće nitko, ali vi ste reality zvijezda pa su odmah htjeli na neviđeno – zaključila je ova 76-godišnja glumica.

Kad je njezina autobiografija u pitanju, Ava kaže da je imala neodoljivu potrebu da mladim djevojkama pomogne da se lakše snađu u životu.

– Mislim da je moje iskustvo svakome dragocjeno. To znači da možete uspjeti, a da pri tome ostanete moralna i poštena osoba – izjavila je Ava nedavno.

Kao uspjehe u svojoj karijeri navodi sudjelovanja u četiri reality showa, ali i to da se našla u ulozi voditeljice i modela, prenosi Jutarnji.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...