“Luka, ne zaslužujemo te! Svi su sranje osim tebe”; Evo zašto se navijači Reala dive Modriću i nakon novog poraza

Real Madrid upisao je drugi poraz za redom. Nakon što je Sevilla preokretom okončala Realov rekordni niz, protiv europskog prvaka u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja u Madridu slavila je Celta s 2:1.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, a navijači ponovno, kao i nakon poraza protiv Seville, kritiziraju sve igrače osim njega, piše Index.hr.

“Luka, ne zaslužujemo tvoje veličanstvo!”, “Modrić je odigrao bolje od svih ostalih naših igrača”, “Svi su sranje osim Modrića i Marcela”, “Koliko nam samo nedostaje Bale… Uz Modrića i Marcela najbolji naš igrač”, “Modrić je odigrao jednu od najboljih utakmica u Kupu koju sam vidio. Zaslužio je više”, “Sramotno je da je Modrić ponovno jedini pokazao hrabrost. Jedini!”, samo su neki od komentara navijača Reala oduševljenih Modrićem, ali i razočaranih ostalim zvijezdama madridskih klubova.

I madridski AS hvali Modrića unatoč porazu.

“Ponovno je bio svugdje na terenu. Nosio je napad momčadi, ali nije niti zanemario svoje obrambene dužnosti. U prvom poluvremenu je bio jako dobar, dok je u drugom dijelu, kao i ostatak momčadi, pao.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...