Poslušajte novu pjesmu koja govori o nesretnoj ljubavi sutomiške djevojke

Nepuna tri tjedna od završetka snimanja spota na Školjiću i u Sutomišćici, pjesma Olivera Telca “Pismom te ljubim”, u izvedbi Katarine Gulan, poznate zadarske novinarke i članice ženske Klape Kapric, zaživjela je u eteru radijskih postaja.

– Pjesma je napisana 90-ih godina, dok sam plovio, a govori o djevojci koja je u ranoj mladosti ostala bez oca, njezinom životu nakon tog tužnog događaja i nesretnoj ljubavi. Osobno sam je poznavao i često s njom razgovarao o svemu tome. Ja sam autor i teksta i glazbe, aranžman je napravio Ivan Grancarić, a nas dvojica napisali smo i scenarij za spot, kaže Oliver Telac, poznati sutomiški kantautor za portal Naši školji.

Snimanje spota pomogli su Općina Preko i POU Dom na žalu, a sudjelovala su djeca OŠ Valentina Klarina i Dječjeg vrtića Lastavica, Dora Kralj Antonella Sorić, Matija Pažanin, Laura Nižić, Đina Masar, Marta Stipanov, Alfred Telac, Ana i Rita Šimićev, te u glavnoj ulozi Melina Blasić. Uz Katarinu Gulan pjeva muška Klapa  Fundamenat, violinu je svirao Domagoj Bašić, a audio i video produkciju potpisuje ” Septem Production”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...