Španjolci razapeli Šimu Vrsaljka: “Odigrao je užasno!”

Nogometaši Atletica možda su pobijedili 2:0 u gostima kod Eibara ove subote, no Šime Vrsaljko koji se prethodnih tjedana uspio nametnuti Diegu Simeoneu ne može biti zadovoljan, jer je odigrao vrlo slabo te prvi izašao iz igre, a u španjolskim medijima njegov je nastup doživio žestoke kritike.

Naš 24-godišnji branič taman se uspio probiti u udarnu momčad Atletica i izgurati iskusnog Juanfrana na klupu i onda mu se dogodi vrlo loša utakmica u kojoj ga je Simeone izvadio iz igre već u poluvremenu.

S obzirom da treneri vrlo rijetko mijenjaju bekove tijekom utakmice, jasno je da Vrsaljko nije briljirao na terenu, a španjolski mediji oštro kritiziraju njegov nastup i smatraju da je trebao dobiti crveni karton u prvom poluvremenu.

‘Užasno je odigrao prvo poluvrijeme. U napadu bezopasan, a u obrani na mukama protiv Inuija. Japanac mu je radio što je htio i Hrvat ga nije mogao zaustaviti pa je zaradio prekršajem žuti karton. Tri minute kasnije rukom je igrao u kaznenom prostoru i sudac je mogao suditi penal, a njega isključiti. Nakon takvog nastupa Simeone nije htio riskirati igru s igračem manje i u poluvremenu je Juanfran vratio svoje mjesto u ekipi,’ opisao je Vrsaljkove muke protiv Eibara dnevnik As.

Podsjetimo, ovog utorka u Kupu kralja protiv Las Palmasa Vrsaljkov je nastup dobio sasvim drukčije kritike, nakon što je sudjelovao kod oba pogotka Atletica. Sada je opet njegovo mjesto u ekipi dovedeno u pitanje i ne preostaje mu ništa drugo nego se na treninzima nastaviti boriti za povjerenje trenera te iskoristiti sljedeću priliku koju dobije…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...