U Preku uspješno završena plesna radionica “En mi mundo”

Kako se zabaviti, družiti i ponešto naučiti, pokazale su djevojčice otoka Ugljana, polaznice prve zimske plesne radionice “En mi mundo”, na pokaznoj priredbi za roditelje koja se u organizaciji Udruge TIM iz Preka održala u POU Dom na žalu, pišu Naši školji.
– Ovo je prvi put da smo organizirali radionicu ovakvog tipa za trajanja školskih praznika i, sudeći po brojnosti i interesu, nismo pogriješili.  Već na samom početku upisalo se 25 djevojčica uzrasta od tri do 11 godina i sve su ozbiljno shvatile zadatak. A kako su očarane plesom i pokretom, uz to vole i tinejdžersku sapunicu “Violetta”, spojili smo ples i pjesmu i dobili neku vrstu malog mjuzikla. Naime, sve polaznice gledaju megapopularnu sapunicu “Violetta” i naizust znaju svaku pjesmu na španjolskom jeziku tako da su i pjevale i plesale, kaže Tihana Lončar, predsjednica Udruge TIM, i dodaje kako su ovakve plesne radionice svojevrsna nadgradnja, nešto što male plesačice ne mogu dobiti na redovitim plesnim satovima jer im svaki novi plesni pedagog daje dio sebe, a to je neprocjenjivo, novi doživljaj plesnog iskustva.
Petodnevnu radionicu vodila je plesna pedagoginja iz Zagreba Tanja Stipčević, koja ističe da ovakav organiziran i kreativan rad  predstavlja pravo zadovoljstvo i djeci i roditeljima te je dobar način za ispunjavanje slobodnog vremena za trajanja školskih praznika.
Radionicu su pohađale Noa i Pia Franin, Noemi  Mazić, Leona Ušalj, Marijeta Šoša, Zoe Smud, Nika Kačan, Đina Masar, Minja Mazić, Zoe Kurtin, Zara Grzunov, Eli Dorkin, Lorena Stipanov, Paula Stipanov, Petra Mašina, Lana i Linda Čizmić, Lena Blasić, Lana Šango, Anđela Šoša, Mia Kurtin, Cvita Grdaš i Luce Pavin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...