Višestruko nagrađivana predstava “Sutra (ni)je novi dan” u HNK Zadar

U srijedu, 25. siječnja u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte nagrađenu predstavu TEATRA EXIT, SUTRA NI(JE) NOVI DAN – autorski projekt Ivice Boban i glumaca u izvedbi Iskre Jirsak, Mirele Vidak i Zorana Pribičevića.

Na tragu svoje autorske uspješnice, predstave Kako misliš mene nema?! (odigrane preko 250 puta) ova predstava Ivice Boban i Teatra Exit govori  o običnim ljudima, o njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim, o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti.

SUTRA (NI)JE NOVI DAN! je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare.

Nagrade:

MOSTARSKA LISKA 2013.– VELIKA LISKA za najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni stručnog žirija i publike/– VELIKA LISKA za najbolju glumicu po ocjeni stručnog žirija Iskri Jirsak /– VELIKA LISKA za najboljeg glumca po ocjeni stručnog žirija Zoranu Pribičeviću/– MALA LISKA  za glumačku bravuru Zoranu Pribičeviću, 37. DANI SATIRE:– nagrada “Sabrija Biser” ZORANU PRIBIČEVIĆU za uspjelo interpretiranu ulogu karakterne komike/– posebno priznanje IVICI BOBAN za rad s mladim glumcima tek izašlim s Akademije u predstavi Sutra (ni)je novi dan, MEĐUNARODNI FESTIVAL ZAPLET05, Banja Luka– nagrada za najbolju po ocjeni stručnog žirija Iskri Jirsak

Od četvrtka, 19. siječnja ulaznice su u prodaji po cijeni od 50,00 kuna na blagajni HNK Zadar ( radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom: 11-13h). Predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...