Bogat i raznolik raspored sportskih događanja na Višnjiku

Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas bogat i raznolik raspored sportskih događanja koji svojim nastupom u županijskoj ligi mlađih kadeta otvaraju KK Sonik Puntamika i KK Voštarnica. Utakmica se igra u subotu s početkom u 11:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 3.

Subota popodne rezervirana je za odbojku i vaterpolo, u 17:00 sati na rasporedu je utakmica 14. kola prve lige za seniore u kojoj OK Zadar dočekuje OK Split. Susret počinje u 17:00 sati u dvorani broj 4.

U 17 sati i 45 minuta će se na Zatvorenom plivalištu Višnjik odigrati i vaterpolo utakmica 11. kola regionalne lige između VK Solaris i VK Crvena zvezda, naime u ovom kolu Solaris će u Zadru igrati kao domaćin jer je bazen u Šibeniku trenutno zatvoren.

Druga odbojkaška utakmica u subotu na rasporedu je u 19:00 sati, a riječ je o susretu 14. kola prve odbojkaške lige za seniorke u kojoj Ok Zadar u goste dolazi ŽOK Drenova. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 4.

Nedjelja će biti u znaku košarke, a sportski raspored otvaraju limači natjecanjem na atletskom poligonu koji će za njih biti postavljen u dvorani broj 1, organizator natjecanja je Atletski savez Zadarske županije, a natjecanje počinje u 10:00 sati,.

U 11:00 sati u dvorani broj 2 na rasporedu je susret županijske lige za kadete između KK Voštarnica i KK ABC. U nedjelju u 16:00 sati odigrati će se utakmica 16. kola A2 košarkaške lige jug između KK Jazine Arbanasi i KK Dubrovnik.

Na Zatvorenom plivalištu održat će se 5. kolo Donat kupa, natjecanja u daljinskom plivanju, natjecanje počinje u 18:00 sati. Sportski vikend zatvaraju košarkašice Zadra kojima u goste dolazi ŽKK Croatia 2006. Utakmica 17. kola A1 ženske košarkaške lige odigrati će se u pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...