Jer nema karnevala bez klaunova: Ivan Pernar ‘oženio’ Avu Karabatić na splitskom karnevalu

Ava Karabatić konačno je ulovila muškarca svog života. Izgovorila je sudbonosno ‘da’ na splitskoj rivi i to saborskom zastupniku Ivanu Pernaru. Pao je i poljubac, na žalost svih okupljenih, samo u obraz, nakon čega je Ava Karabatić među ‘uzvanike’, odnosno publiku, bacila i buket. Ovaj igrokaz s Pernarom i Avom u glavnoj ulozi zapravo je početak Spli’skog krnjevala, pišu 24sata.

– Velika je čast biti mlada i zastupati svoj rodni grad, tu mi je familija i prijatelji.Za mene papir ne znači ništa, ali kad sam se ja odvažila na ovakav korak, onda je to nešto. Ali ovo neće trajati samo za vrijeme karnevala, ja ću vladati i duže. U braku ću ja biti glavna, žena mora biti gazdarica – kazala je Ava Karabatić o svom ulasku u “pernatu” obitelj. Pernar je rekao da ova svadba nije samo za karneval, već da je riječ o pravoj ljubavi. Na pitanje kakve su mu splitske amazonke kaže:

– One su klasa iznad prve klase – kazao je Pernar koji je bio razočaran što nije dobio ključeve Grada. Ivo Baldasar se naime zaključao u Staru vijećnicu poručivši da on ima vlast još samo dva mjeseca i da ne misli prepustiti vladavinu nekome drugome.

– Lažno su mi obećali ključeve grada, zadovoljan sam i ovako. Dobio sam Avu. Split je prekrasan, došli smo rastjerati depresiju. I naša prva odluka na vlasti jest da razdjelimo gradske novce svim Splićanima – rekao je Pernar.

Otac Ave Karabatić bio je dirnut vidjevši kćer u vjenčanicu. Otkriva kako se Ava prilikom pripremanja potpuno uživjela u ulogu, gotovo kao da je riječ o pravom vjenčanju te da joj je i suzica kanula koliko je bila ganuta.

– Postoje dvije Ave, ona koja voli pozornicu i ona koja je kući. Mislim da sve više uživa biti kući. Vrijeme je da nađe novog partnera, pa onda može vjenčanje i dijete. Neka nađe partnera koji će njoj biti dobar, ja bih samo volio postati dida, da imam jedno malo unuče kojim ću se baviti i koga ću oblačiti i modirati. Vrijeme je za nastavak – kazao nam je Avin tata Ivica koji je uživao gledajući kćer u glavnoj ulozi splitskog karnevala.

U proglasu prilikom dizanja krnjevalske zastave i osnivanja maškarane republike objavljeno je kako nova vlast u sljedeći desetak dana zaustaviti bacanje smeća na Karepovac, a planiraju rastjerati uhljebe jer su se sada oni ‘namečili’ na vlast.

– Obnovit ćemo ulice, pružit ćemo most do Kaštela i spojit se s kaštelanskom braćom. Sve ćemo dati na natječaje, dosta je baba i stričeva, dilit’ ćemo između sebe. Dovući ćemo lovu iz europske blagajne, baš nas briga tko plaća. Parkirat ćemo auta di ‘oćemo, svi, osim crnih. U Hajduk ne diramo. Ispunit ćemo naša obećanja i nikad nas se nećete riješiti jer nas niste ni izabrali – između ostalog obećao je Pernar sa svojom novom svitom.

Videozapis provjerite na portalu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...