Cestitka_Uskrs

Na listi čekanja za najpopularniji svjetski mjuzikl “Mamma Mia” koji će se održati na Višnjiku, preko 20 tisuća ljudi

Povodom svjetski proslavljenog mjuzikla ”Mamma Mia”, koji će se 03.03.2017., održati u Zadru, dvorana Krešimira Ćosića, u zadarskom kazalištu održana je konferencija za medije na kojoj su voditelj marketinga kazališta Komedija, Miljenko Puljić, Morana Paškiević, jedna od solistica u mjuziklu i Ervin Baučić, iznijeli detalje o mjuziklu koji, kako je rečeno, želi pogledati preko 20 tisuća ljudi.

Radi se o jednom od najboljih svjetskih mjuzikala, u svijetu ga je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Uz Moranu i Ervina, glume i drugi izvrsni solisti, dok je za plesni dio predstave zadužen Igor Barberić. Fabula je napravljena uz popularne songove ABBE, a kazališna komedija je prije dva mjeseca nagrađena od Kraljevine Švedske. Produkcija, u kojoj sudjeluje 100 ljudi, je zahtjevna, a bilo je potrebno nabaviti i  najskuplje mix pultove i vrhunsku opremu. Sve je to bilo u skladu sa zahtjevima autorskim prava mjuzikla koje drže Benny Andersson i Björn Ulvaeus , rekao je Puljić.

Nakon Zadra, Mamma miu očekuju gostovanja u Poreču, Rijeci i Splitu.

U glazbenom dijelu vidjet ćemo i čuti Renatu Sabljak, Milu Elegović, Luku Nižetića, Vandu Winter, Đanija Stipaničeva. Za hrvatski prijevod zadužen je Dražen Bratulić

Kako je rekla Morana Paškiević, bilo joj je zadovoljstvo raditi s Igorom Barberićem, uz kojeg se ansambl osjećao poput rock zvijezda.

Probe su zahtjevne i iziskuju glumačku i pjevačku preciznost. 20 tisuća ljudi čeka karte, a to se u povijesti hrvatskog glumišta nikada nije dogodilo, rekla je Morana.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 100 do 120 kuna (ovisno o tome jeste li na parteru ili tribinama) u prodajnim mjestima Tiska i Eventima ili na info pultu dvorane Višnjik na dan izvedbe, ukoliko ih još bude.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...