Nadogradnja WhatsAppa donosi sve što ste mogli tražiti – točnu lokaciju svog sugovornika

Populana aplikacija za komuniciranje WhatsApp ovih dana postaje još bolja. Od noviteta možemo očekivati brisanje/poništavanje i uređivanje već poslanih poruka, ali i praćenje lokacije kontakata.

Najsvježije beta izdanje za WhatsApp donosi značajku koja omogućuje aplikaciji da vidi gdje je točno korisnik i tu informaciju pruži kontaktima. Servis u vlasništvu Facebooka tu mogućnost naziva Live Location Tracking, a navodno bi trebala pomoći u organiziranju sastanaka i sličnom.
Korisnici će moći birati žele li aktivirati ovu značajku ili ne – pa čak i postaviti intervale od jedne, dvije ili pet minuta. Na taj način će se moći lakše brinuti o privatnosti, što je posebno bitno zbog toga što je Facebook već neko vrijeme na nišanu EU oko iste teme.

Korisnici će uskoro moći i poništiti već poslane poruke, izbrisati ih u potpunosti ili urediti po želji. I nije riječ tek o glasini – beta izdanje WhatsAppa za platformu iOS već sada omogućuje eksperimentiranje, ali za aktivaciju treba posjetiti izbornik s postavkama.

Poništavanje poslane poruke funkcionira samo ako je kontakt nije već vidio, piše tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...