Nakon uspješnice “5žena.com”, poslastica za muškarce – predstava “Muškarci.hr”

Nedjelja, 26. veljače u 18 i 20.30 sati.

Muškarci.hr – predstava koju ste čekali!

Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić ili Andrej Dojkić i Amar Bukvić ili Živko Anočić ne samo da će dati očekivani odgovor na predstavu 5žena.com nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o frustracijama muškaraca nastalim ponašanjem žena.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, igrajući Muškarce temeljene na brojnim stereotipima glumci  prokazuju licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode.

Obilje smijeha i zabave zajamčeni su.

Muškarci i sami najavljuju predstavu:

Uznemireni predstavom 5žena.com, a pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova: Zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući način; smatramo svojom obavezom predstavom Muškarci.hr odgovoriti na uvrede iz predstave 5žena.com i reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima, i to činimo: realno, logično, objektivno i argumentirano, jer nama nije strano biti samokritičnima.

Dolaskom na predstavu Muškarci.hr, bez obzira kojeg ste spola, pokazujete da zagovarate ravnopravnost spolova i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnima i lijepima.

Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar… ljubav.“

Prodaja ulaznica: KIOSCI  TISKA, TISAKMEDIA, BP PETROL, COMBO MUSIC SHOP,

BLAGAJNA ARSENALA (na dan predstave od 16:00h)

On line: EVENTIM.HR

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...