Pag na poziciji koja osigurava Coca-Colino besplatno vježbalište, a dobro stoji i Zadar; Vaši glasovi su presudni!

Volimo vjerovati kako je naša objava članka o natjecanju za besplatnu gradnju ‘aktivnih zona’  imala uspjeha jer s početnih obećavajućih pozicija, gradovi u Zadarskoj županiji sada imaju realnu šansu osvajanja Coca-Colinog natječaja. Rang lista u ovome trenutku svrstava Pag među dobitnike u kategoriji gradova do 10 tisuća stanovnika, dok Zadar u najkonkurentnijoj (Gradovi s više od 35 000 stanovnika) drži četvrto mjesto i nadomak je ulaska među dobitnički trio. Benkovac je osmi u svojoj kategoriji pa mu trebaju vaši glasovi, a u kategoriji u kojoj se nalazi i Pag naši drugi predstavnici trebaju puno više glasova svojih stanovnika – Biograd je 23., a Nin 33. na ljestvici.

Ako ste već glasali, ne brinite, budući da jedan čovjek – jedan glas nije pravilo u ovom natječaju, već svatko može glasovati jednom dnevno kako nalažu i pravila:

– Vježbališta na otvorenome uredit će se u prva četiri grada s najvećim brojem glasova u kategoriji gradova do 10 000 stanovnika, u prva tri grada u kategoriji od 10 000 do 35 000 stanovnika te u prva tri grada po broju glasova u kategoriji onih s više od 35 000 stanovnika. Glasovati možeš jednom dnevno od 15. veljače do 15. travnja 2017.

Kako se glasovati može do 15. travnja, čeka nas još duga borba. Ipak, obećavajući start daje nam nade da naša Županija barem u nekoliko gradova dobije vrijedan dodatak rekreativnom sportu.

Glasovati možete ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...