Pupić Bakrač podsjeća nogometaše: “Sinovčić je bio uhićen i pritvoren, a sada bi se opet kandidirao za predsjednika NSZŽ i zastupnika u skupštini HNS-a!”

Marko Pupić-Bakrać, gradski vijećnik Akcije mladih, uputio je apel nogometnim klubovima Zadarske županije, u kojem poziva predstavnike nogometnih klubova i članovi skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije da razmotre grijehe Rena Sinovčića, aktualnog predsjednika NSZŽ-a. Priopćenje donosimo ovdje:

Kao što vam je svima poznato sadašnji predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije Reno Sinovčić sazvao je izbornu skupštinu NSZŽ za 03.03.2017 godine. Sinovčić prikuplja potpise potpore za ponovnu kandidaturu za predsjednika NSZŽ i  zastupnika u skupštini HNS-a.  

Moram vas podsjetiti:

-da je Reno Sinovčić bio uhapšen i pritvoren te je protiv njega podignuta optužnica da je oštetio NK Zadar za preko 50 milijuna kuna

-da je NK Zadar nakon Rena Sinovčića ostao u potpunosti devastiran s blokiranim računima te je pao u treću HNL i trenutno se nalazi pred stečajem

-da Reno Sinovčić ima zabranu obavljanja funkcija u NK Zadar

-da Reno Sinovčić više nema nikakvu funkciju u niti jednom klubu, samim tim nema svoju bazu, ne predstavlja nikoga osim sebe samoga

-da je Reno Sinovčić pod svaku cijenu i na sve načine htio još jedan mandat na čelu Športske zajednice Zadarske županije što je završilo poništenjem skupštine ŠZZŽ od strane Ureda državne uprave i policijskom istragom.

Prvenstvena uloga sportskih klubova je odgoj djece i mladeži te njihov skladan psihofizički razvoj. Kakva se poruka šalje njima reizborom Rena Sinovčića za predsjednika NSZŽ i zastupnika u skupštini    HNS-a? Zar je Reno Sinovčić netko na koga bi se oni trebali ugledati?

Apeliram na Vas da napravite sve što je u vašoj moći kako bi se na mjesto predsjednika NSZŽ i zastupnika u skupštini  HNS-a odabrala osoba dostojna obnašanja tih funkcija.

Nadam se da ste svjesni svoje odgovornosti. Moramo učinit sve što je u našoj moći kako bi buduće generacije živjele u uređenom i uljuđenom društvu sa razvijenim sustavom vrijednosti.

Ili želimo da žive u banana državi tipa Kolumbije čijim nogometom i državom drmaju narko karteli ?

Na znanje:

-predsjednica RH

-predsjednik sabora RH

-predsjednik Vlade RH

-Hrvatski olimpijski odbor

-Hrvatski nogometni savez

-državna tajnica Središnjeg ureda za sport

 

                                             Vijećnik u gradskom vijeću Grada Zadra

                                                               Marko Pupić-Bakrač

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...