Subašić: “Princ Albert me zafrkava na hrvatskom”

Sigurno da je lijepo biti prvi i gledati s vrha druge ekipe, ali prvenstvo je još dugo pa ćemo vidjeti što će biti. Bit će teško ostati tu, ali mislim da ove sezone moramo ostvariti nešto dobro, rekao je za Novu TV vratar Monaca Danijel Subašić, prenosi Goal.com.

U Kneževini su krenule priče o prvom naslovu nakon 17 godina.

“Lagano kreću neke pričice, ali daleko je to, još ima 14 utakmica. Prvenstvo je jako teško. Igramo svaka tri dana i osjeti se umor. Rano smo počeli sezonu, prije svih igrali smo kvalifikacije za Ligu prvaka… Ne možeš ne misliti na to da si gore, ali jako je teško tamo i ostati. Sad trebamo pokazati da možemo ostati na vrhu.”

Veliki navijač kluba je princ Albert, koji je potpora igračima.

“Dođe on u svlačionicu, pričamo, pozdravi sve. Zafrkava me s ‘kako si’, ‘doviđenja’… Pravi se da zna pričati hrvatski.”

Budućnost?

“Imam ugovor do 2019. Neću nigdje. Imam dobar odnos sa svima u klubu, s te strane sam jako miran i ne gledam dalje. Samo zdravlja, ništa drugo ne treba.”

Najbolji period karijere?

“Ne znam, jer je prije dvije godine bilo top. Četvrtfinale Lige prvaka i rekord u prvenstvu gdje nisam primio gol oko 840 minuta. Cijelo vrijeme mi je dobro u Monacu. Vidjet ćemo na kraju sezone je li bilo najbolje.”

Reprezentacija?

“Bitne su igre u klubu, a poslije je lakše kad dođeš igrati za reprezentaciju jer imaš više samopouzdanja. I da ja ne igram, tu je Lovre Kalinić koji je super momak i radnik.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...