Sve na jednom mjestu; For You by: Tea, pet friendly salon nudi novitete u svijetu uljepšavanja i njege

Ako želite biti lijepi, uređeni, njegovani, moderni te maženi i paženi od strane vrhunskih profesionalaca struke, za vas smo pronašli idealan beauty salon – For You by: Tea u kojem, na jednom mjestu, možete obaviti cjelokupnu njegu kose i tijela. Savršena je to pogodnost za sve one koji se zbog užurbanog način života bore s nedostatkom vremena, ali i dalje u svim prigodama žele biti dotjerani i atraktivni.

Žensku ljepotu tradicionalno povezujemo sa zdravljem i izgledom kose, pa stoga ne čudi da pripadnice nježnijeg spola jako teško sječu povjerenje u “majstore škara”. Pranje kose, šišanje, njegu ili farbanje u salonu na adresi Rikarda Katalinića Jeretova 4 garantirano možete povjeriti za to obućenim ljudima, jer ovdje se ništa ne prepuštaju slučaju, a koriste se isključivo proizvodi vrhunskih brendova…

Naša je filozofija da klijent zna puno bolje od lošeg frizera i da ga baš nikad ne možete prevariti. Stoga, u našim ste rukama sigurni, kaže nam vlasnica Tea Verunica.

U studiju se nude i usluge šminkanja za sve prigode, kao i njega i dogradnja noktiju koji će, neovisno o tretmanu kojeg odaberete, biti čvrsti, oblikovani i nadasve zdravi.

Ako vapite za relaksacijom, u studiju by nana na raspolaganju su vam brojne masaže i terapije koje će vas učinkovito riješiti stresa svakodnevice.

U salonu vam je na usluzi i takozvani spray tanning; brz i siguran način pomoću kojeg u nekoliko minuta dođete do preplanulog tena, što je odlična je alternativa sunčanju i korištenju solarija, a preporučuju ga i čak i zdravstveni stručnjaci. Dakle, ako ste se zaželjeli ljeta i brončane puti ili idete na mjesto gdje ćete mrvicu više razgolititi svoje tijelo, ovo je idealna usluga za vas.

Još jedna zanimljivost u salonu For You by: Tea jest što je riječ o “pet friendly” odredištu. Dok uživate u širokoj lepezi frizersko kozmetičkih usluga vaš najbolji četveronožni prijatelj bit će primljen jednako srdačno kao i vi.

Kako bi uvijek bili u korak s napretkom i novitetima u svijetu uljepšavanja i njege djelatnice salona redovito pohađaju seminare i edukacije.

Uvijek otvoreni prema novim idejama i kreativnim ljudima, iz salona poručuju kako se otvaraju nova radna mjesta te ukoliko želite postati dio njihovog modernog i urbanog tima, slobodno im se obratite na broj 023 778 448.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...