U udruzi Cinaz; Radionica koja će vas pripremiti za razgovor za posao i Erasmus pub kviz

Udruga Cinaz je i za sljedeći tjedan pripremila zanimljiv program.

Radionica “INTERVJU – ISTAKNI SE I OSVOJI POSLODAVCA!” – ponedjeljak, 13. veljače 2017. u 18:00 sati u Udruzi CINAZ (Trg Petra Zoranića 1).
U suradnji s CISOK centrom Zadar, Info centar za mlade pripremio je radionicu koja za cilj ima ukazati na važnost temeljite pripreme za razgovor za posao. Uz profesora Vladislava Prostrana, polaznici će kroz simulaciju razgovora za posao osvijestiti svoje jake i slabe točke, te samim time utjecati na poboljšanje mogućnosti za dobivanje željenog posla. Za radionicu je potrebno ispuniti prijavnicu, i to do ponedjeljka, 13. veljače, u 09:00 sati.

Erasmus pub kviz i akustični glazbeni koncert – srijeda, 15. veljače 2017. s početkom u 18:00 sati u Studentskom klubu Božo Lerotić (Mihovila Pavlinovića 1)
Klub mladih KLOOZ, u suradnji s ESN Zadar, za vas je organizirao zanimljivu večer uz Pub kviz i to na engleskom jeziku. Ljubitelji kviza mogu sudjelovati u grupama od 2 do 5 igrača, koje je potrebno prijaviti putem sljedećeg linka. Prijave zaprimamo do utorka, 14. veljače u 18:00 sati.
Nakon kviza, za održavanje ugodne valentinovske atmosfere, pobrinut će se Marin Modrić, koji će održati akustični glazbeni koncert na gitari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...