Večeras smo svi uz TV; Napoli dolazi u goste Modriću i Realu

Teškim porazom Barcelone u Parizu koji će vrlo teško nadoknaditi u uzvratu, madridskom Realu drastično su se povećale šanse da ostvare nešto što nije pošlo za rukom nijednoj drugoj momčadi. Prođu li Napoli, s kojim večeras u 20.45 igraju prvu utakmicu osmine finala, a na kraju i osvoje naslov prvaka, bit će prva momčad u povijesti Lige prvaka koja je obranila tu titulu, piše Index.

Cristiano Ronaldo nije u naročitoj formi, nije zabio u zadnjih 433 minute Lige prvaka, no u 38 nokaut utakmica za Real zabio je čak 34 gola. Benzema je zabio četiri od zadnjih šest Realovih golova u LP-u, ali tu je Luka Modrić bez kojeg je Real neusporedivo slabija momčad.

“Znam da to nikome nije uspjelo, ali uvjeren sam da mi to možemo ostvariti. Idemo utakmicu po utakmicu. Prva prepreka je Napoli i maksimalno smo koncentrirani na nju”, rekao je Luka Modrić uoči večerašnje utakmice.

Realu je ovo 20. sezona zaredom u nokaut fazi Lige prvaka, što je rekord tog natjecanja. Polufinale igraju šest godina zaredom, a posebno su moćni na svojem stadionu. Od 39 utakmica na Santiago Bernabeuu Real je dobio čak 33, uz četiri remija i dva poraza, a u 33 utakmice zaredom su kod kuće zabili barem jedan gol.

“U odličnoj smo formi, odlično treniramo i odigrat ćemo na najvišem nivou. Napoli je odlična momčad na svim pozicijama. Neće nam biti lako, ali ako se postavimo onako kako moramo neće biti problema”, rekao je Modrić koji se u momčad vratio prošlog vikenda u Pamploni nakon tri tjedna pauze.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...