Zablistajte u svim prigodama ovog proljeća uz Francesca torbe i cipele!

Francesca je ime koje ulijeva povjerenje svim Zadrankama još otkako je 2010. godine u našem gradu otvorena prva trgovina ekskluzivne, a pristupačne obuće i modnih dodataka za sve žene sa stilom. Ovoga proljeća ukazano povjerenje Francesca trgovine vraćaju novom atraktivnom proljetnom kolekcijom cipela i torbi koje će oduševiti sve pripadnice ljepšega spola.

U ponudi se nalazi širok asortiman torbi za sve prigode: od onih večernjih i elegantnih do svakodnevnih casual modela, raznih boja i veličina izrađenih od kvalitetne eko kože i sasvim povoljne cijene. Ponudu torbi prati i velik izbor salonki raznih modela i dizajna, proljetnih boja među kojima dominiraju ‘pink’ i ‘beige’, apsolutni hitovi za nadolazeće proljeće.

Za prijelazni period Francesca nudi razne modele tenisica, a vjerujemo kako će vas oduševiti veliki povratak omiljenih platformi u varijanti oksfordica te balerinki.

Francesca trgovine izlaze vam u susret i online narudžbama preko webshopa na adresi www.Francesca.hr, a osobno ih možete posjetiti na brojnim lokacijama u Zadru, i to na adresama:

– Elizabete Kotromanić 2
– Jurja Bijankinija 2
– Ul. Akcije Maslenica 1 -Supernova

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...