45-godišnjak “operirao” po gradu, krao parfeme, hranu, a nije zaobišao ni poštu

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više krađa.

Naime, sumnjiči se da je krajem ožujka ove godine u Širokoj ulici u Zadru iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio parfeme u vrijednosti nekoliko tisuća kuna i da je 04. svibnja ove godine u Širokoj ulici  u Zadru, iz trgovine trgovačkog društva otuđio parfeme, vrijedne više od tisuću kuna.

Nadalje se sumnjiči, da je 13. svibnja ove godine u Ninu iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio prehrambene proizvode u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, kao i da je 15. svibnja u Ulici Šimuna Kožićića Benje u Zadru iz poštanskog ureda otuđio razne artikle u vrijednosti oko tisuću kuna.

Također, da je 26. svibnja u Ulici Stjepana Radića u Zadru iz trgovine trgovačkog društva otuđio parfeme, vrijedne više od tisuću kuna te da je 28. svibnja u Ulici Mihe Klaića u Zadru iz trgovine u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio sunčane naočale u vrijednosti više od tisuću kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 45-godišnjak će danas, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...