Anda i Severina predstavljaju “POGLED IZ SNOVA!

Nakon prošle godine koja je resetirala cijeli svijet, ovo ljeto bit će prožeto svim onim neostvarenim željama, ljubavima i snovima koje su strpljivo čekale na pravi trenutak. Novu kolekciju Optike Anda predstavlja glazbena diva i neiscrpna ženska heroina – Severina u ljetnoj kampanji ‘Pogled iz snova’.

Naočale su bile i ostale jedan od omiljenih ljetnih glasnika s kojima službeno otvaramo novu sezonu sunčanja, kupanja i bezbrižnog provoda. A ljetna priča Ande i Severine, otkriva još jednu dimenziju naočala koja je zaiskrila na snimanju. Jeste li se ikad zapitali zašto se dobro osjećate svaki put kada nosite vaše omiljene sunčane naočale?

– Naočale su poput vremeplova. S njima čovjek putuje kroz vrijeme, kroz različite dimenzije i najljepša sjećanja. Trenutak kada odabirem naočale, biram ne samo modni dodatak, već i gdje želim otputovati mislima. U jednom treptaju oka možete otputovati u daleke egzotične krajeve ili se teleportirati na neke dobro poznate obale. A pored mašte vam ni ne treba putovnica da putujete, poručila je Severina koja je već drugu godinu zaredom zaštitno lice jednog od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj.

Osim što naočale za svakoga imaju posebnu vrijednost, ne zaboravite i njihovu važnu ulogu u zaštiti očiju od štetnog utjecaja sunca. Uz nove kolekcije svjetski poznatih brendova, u Optici Anda svatko može pronaći naočale za sebe. Ovo ljeto probudimo sanjare u sebi i pustimo ih neka sanjaju otvorenih očiju kroz najljepše okvire!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...