Antonio Jordano iz Francuske poručio: “Odlučio sam otići iz KK Zadra, netko je možda uvrijeđen, ali ja gledam i svoju stranu, svoju obitelj!”

Kao što je poznato, Antonio Jordano (24 god, 190 cm) već nekoliko mjeseci nije igrač KK Zadar. Razlozi njegovog odlaska bili su financijski problemi u kojima se klub s Višnjika u to vrijeme nalazio.

Svoju košarkašku sreću bek šuter potražio je u momčadi Elan Chalon-Saone, francuskom drugoligašu.

Kontaktirali smo bivšeg zadarskog snajpera, majstora za tricu, koji je istaknuo kako je odluka o odlasku iz KK Zadra bila isključivo njegova:

– Ništa me ne čude dobri rezultati Zadra. Znam kako smo svi skupa trenirali dok sam još bio u Zadru, zajedno s trenerom Danijelom Jusupom i njegovim pomoćnicima, uostalom, tako rade i sada. Jako mi je drago zbog njihovih rezultata. Chalon je trenutno drugi na ljestvici,  prvoplasirani ulazi izravno u Prvu ligu, dok klubovi od drugog do devetog mjesta igraju playoff, nakon čega pobjednik također ulazi u viši rang. Zadovoljan sam svojim igrama i priviknuo sam se, trener nam je Crnogorac Savo Vučević, potpisao sam ugovor do kraja sezone, onda ćemo vidjeti, govori Jordano, uz poruku za kraj navijačima Zadra:

– Naravno da mi je Zadar ostao u srcu, koliko mogu pratim njihove utakmice, a i čujem se s momcima. Poručio bih navijačima, dok sam igrao za Zadar davao sam sve od sebe! Nisam mogao utjecati na neke stvari koje su se dogodile, na nikoga se ne ljutim hoće li mi možda reći neku ružnu riječ. Ne zamjeram nikome ništa, bila je to moja odluka!

Naravno da će netko biti i uvrijeđen, što je i normalno, pogotovo u Zadru, jer navijačima je Klub sve. Sve je to meni jasno, ali ja gledam i svoju stranu, svoju obitelj. Odlučio sam otići i nije mi krivo, sigurno da će netko “dolje” nešto reći, u to sam se već i uvjerio. Tko zna, možda se jednog dana opet vratim u Zadar. Kada sam odlazio, negdje sam i napisao “nikad zbogom, samo doviđenja”, zaključio je Antonio Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...