Arsenal; Doček Nove godine uz Showtime bend i delicije Renata Kraljeva

31.12. u Arsenalu vas čeka fenomenalni doček Nove godine. Kroz magičnu novogodišnju čaroliju vode nas Showtime bend uz pratnju legendarnog zadarskog voditelja i Dj-a Elvisa Papića.

Osim zabavljača koji su provjereno najbolji izbor za doček nove godine u Zadru, za vas smo pripremili posebnu kulinarsku priču uz majstora dalmatinske spize- Renata Kraljeva.

Renato će vam pokazati kako tradicionalne, lokalne namirice odjenuti u moderno ruho na licu mjesta. Na planirana 4 integralna stola sa svojim pomoćnicima će raditi sljedove jela počevši od hladnog predjela, toplog predjela, glavnog jela i deserta. Imat ćete priliku pogledati uživo pripremanje i spajanje nespojivog- svinjski kotlet pečen u vakumu, sipu s orzom i mnoge druge, a čekaju vas i četiri vrste deserata u časicama.

Svim Show ženama i Show muškarcima Arsenal na ulazu poklanja posebne večernje dodatke kako bi vaša zabava bila savršena. Bogatstvo je dobiti priliku biti ponešto drugačiji od svakodnevnog ponašanje i ništa ne raditi nego jednostavno svoju energiju uklopiti u zajedničku. Poučeni prošlom odličnom novogodišnjom zabavom i atmosferom dajte si priliku i ove godine izaći iz svakodnevnice, obući svoje show novogodišnje odjelo i dopustiti da „poludite“!

Ženama bi preporučili dolazak u visokim petama a muškarcima cipele s kojima će lako kliziti po plesnom podiju. Jer Showtime će vas svakako izmoriti, ne samo plesom, već i zabavom, interakcijom, a možda i ponekim izlaskom na binu! S njima je sve moguće!

Iznenađenjima u klubu dobrih vibracija nikad dosta! Za vas spremamo posebnu lutriju iznenađenja, u kojem će nekoliko sretnika dobiti po dvije karte za prvi veliki koncert u siječnju.

Pribavite svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio večeri o kojoj će se pričati!

Cijena ulaznice iznosi 300 kn.

Hrana je uključena u cijenu ulaznice. Za sve informacije o ulaznicama i rezerevaciju stola možete se javiti na kontakt broj 099 210 3309.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...