ATP Challenger u Petrčanima: Nino Serdarušić osvojio naslov u paru!

Nino Serdarušić i Francuz Manuel Guinard pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Falkensteiner Punta Skala Zadar Opena! Njih su dvojica do četvrtog ovotjednog uspjeha došli nakon uvjerljivog trijumfa nad Ivanom i Matejom Sabanovim iz Srbije prepustivši im samo četiri gema – 6:4, 6:0.

Zagrepčaninu je ovo bio drugi naslov u karijeri u paru na ATP Challengerima. Prvi je osvojio 2021. u Banjoj Luci kad mu je partner bio Antonio Šančić.

Finalisti turnira u pojedinačnoj konkurenciji su Austrijanac Sebastian Ofner (137. na ATP listi) i Talijan Alessandro Giannessi (261.). Ofner je u subotu svladao Talijana Flavija Cobollija (177.) – 7:5, 7:5, a Giannessi je našao put do slavlja nad Francuzom Arthurom Cazauxom (218.), tenisačem koji je u četvrtfinalu nadvisio našeg Dinu Prižmića. Bilo je 6:3, 6:4. Finale je na rasporedu u nedjelju s početkom u 12 sati

Turnir se i ove godine održava u Falkensteiner Resortu Punta Skala. Ovaj moderan resort nud vrhunske restorane, najveći i najljepši SPA u Dalmaciji te moderne sportske sadržaje, sportske terene i cijeli niz vodenih sportova i zabavnih aktivnosti. Opuštanje ovdje možete pronaći u elegantnom Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, novouređenom Falkensteiner Family Hotel Diadora ili prostranim Falkensteiner Residences Senia. Smješten na poluotoku koji oduzima dah, Falkensteiner Resort Punta Skala oaza je mira koja nudi najbolje od hrvatske obale.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...