Autocesta A1 otvorena za sav promet, u ZD županiji izmjene na nekim trajektinim linijama

Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A6 Rijeka-Zagreb, državna cesta DC1 Karlovac-Knin-Split, Paški most, Krčki most i Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku, izvijestio je danas u 8:30 Hrvatski autoklub (HAK). Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, prenosi Index izvještaj HAK-a.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8), državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

I dalje su u prekidu trajektna linija Prizna-Žigljen, katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka. Danas, 17. travnja, izmijenjen je red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar, i to tako da je uvedena dodatna linija s polaskom iz luke Brbinj u 16:30, pristajući u sve luke na povratku za Zadar.

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica)-Preko će u putovanjima iz luke Gaženica za luku Preko u 13:30 i 19:30 dodatno pristati na otok Ošljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...