Čeh došao na more s lažnim tablicama, zaustavljen u Svetom Filipu i Jakovu

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjim državljaninom Češke, kojeg se sumnjiči da je prethodno na vozilo marke Dodge postavio nepripadajuće češke registarske pločice te s vozilom sudjelovao u prometu, gdje su ga jučer u Svetom Filipu i Jakovu zatekli i zaustavili policijski službenici.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 68-godišnjeg češkog državljanina je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Sa srijede na četvrtak na Krešimirovoj obali u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i alkoholna pića.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Jučer poslijepodne u Islamu Grčkom, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 71-godišnjakinje otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...