Damir Burčul izašao iz NO KK Zadar: “Razlozi nisu političke naravi. Ako HDZ predloži, zalagat ću se za kredit…”

Damir Dado Burčul iz HDZ-a dao je ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora u KK Zadar. Podsjetimo, u NO se nalaze trenutno predsjednik Ante Rubeša iz Akcije mladih, Enio Meštrović iz Nezavisne liste i Dino Martinović kao predstavnik sponzora.

Skupština KK Zadar zakazana je za 5. travnja, na kojoj bi se konačno trebao imenovati novi legitimni NO.

S tim činom bi KK Zadar konačno imao sva tijela propisana Statutom.  Nakon Skupštine kluba,  Statut se mijenja , te će u NO biti najviše sedam, a najmanje pet članova.

Nazvali smo Burčula i postavili pitanje zbog čega je podnio ostavku u NO?

Evo dobio si me u Palma de Mallorci, tu sam sa Šimom i Mihovilom Fantela, taman guramo neke gumenjake u more… Ostavku sam dao iz osobnih razloga, nikakvog drugog razloga niti animoziteta nema, istaknuo bih kako nema ni govora da sam otišao iz političkih razloga. HDZ će u NO predložiti svog novog predstavnika, ujedno, zbog nagomilanih obveza nisam više nisam u mogućnosti biti članom NO. Ne vidim u tome nikakav problem, niti je potrebno raditi dramu oko svega.

Burčula bi u NO trebao zamijeniti Davor Karlović iz HDZ-a, koji je naglasio kako će raditi u interesu kluba.

Karlović je ujedno i trener u STK Donat.

Ako me HDZ predloži, naravno da ću se zalagati za kredit koji nije prošao, a to je 3,7 milijuna kuna, jednostavno iz razloga kako bi KK Zadar preživio, jer svi znamo što košarka znači u našem gradu, kao sportaš nikada neću biti protiv sporta i sportaša. Nadam se kako ću s ostalima iz NO surađivati korektno, sve u interesu kluba, svi moramo puhati u isti rog. Osobno na svim sam utakmicama KK Zadar, i košarku pratim redovito.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...