Cestitka_Uskrs

Doktori medicine i ravnatelji škola osnažili zadarske pravaše

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS) s punim pouzdanjem nastavlja graditi i osnaživati svoje redove, budući da su na nedavno održanim izborima ostvarili većinu zacrtanih ciljeva. Shodno navedenom je šira javnost prepoznala značaj i vrijednost HSP AS, kojima gotovo svakodnevno pristupaju novi članovi i simpatizeri, koji svojim radom i inicijativom žele dati doprinos u boljitku šire društvene zajednice. Općenito svojim znanjima i kvalifikacijama, predstavnici HSP AS predstavljaju značajnu razliku u radu i funkcioniranju grada Zadra i Zadarske županije, što se dokazalo kroz njihov dosadašnji neumoran rad i djelovanje.

Tako u redove HSP AS gotovo danomice pristupa mnoštvo zainteresiranih, sposobnih, obrazovanih i mladih ljudi, voljnih stvarati i sudjelovati u promjenama, koje su itekako potrebne u našem društvu. Upravo kroz redove HSP AS žele realizirati svoje konstruktivne ideje i inicijative, a među njima prigodno predstavljamo novopridošle članove HSP AS:

Doktor medicine, gospodin dr. med. Alfio Poropat, ugledni je dugogodišnji liječnik u specijalnoj bolnici u Biogradu na moru, koji u HSP AS vidi jedinu alternativu, koja može ponuditi konstruktivne promjene prijeko potrebne u našem društvu. Svojim znanjem, iskustvom i kompetencijama svakako želi dati svoj doprinos u razvoju čitave društvene zajednice. Upravo je sve veći broj doktora, liječnika i ostalog medicinarskog osoblja, koji se opredjeljuju za HSP AS, što nam ujedno potvrđuje i primjer doktora Predraga Orlovića iz HSP AS, ravnatelja Županijskog zavoda za hitnu medicinu.

Ravnateljica škole Petra Zoranića u Stankovcima, gospođa prof. Božena Delić-Žepina, predstavnica je novih, ambicioznih i mladih snaga, koja je tek odnedavno izabrana na tako važnu i uglednu odgojno-obrazovnu funkciju u našem društvu, pored brojnih drugih ravnatelja osnovnih i srednjih škola iz redova HSP AS. I ona nam je objasnila kako samo HSP AS nudi nova i drugačija rješenja na lokalnoj, županijskoj i državnoj političkoj sceni, zahvaljujući spoju mladosti, iskustva, obrazovanosti i stručnosti.

Upravo svojim primjerom želimo potaknuti i druge ljude, da nam se kroz rad, inicijative i zalaganje pridruže u našim nastojanjima za promjenama, općim dobrom i boljom sutrašnjicom.

Osim nas pojedinaca, podršku našem osobnom, profesionalnom i političkom izboru u pogledu pristupanju HSP AS kao modernog političkog koncepta pravaštva 21. stoljeća nam ujedno daje mnoštvo drugih ljudi, počevši od naše obitelji, rodbine, prijatelja, pa zaključno sve do radnih kolega, stoga ovaj današnji čin možemo smatrati svojevrsnim pokretom, zaključili su priopćenje novopridošli članovi HSP AS.

Zadovoljstvo najnovijim “transferom” ne krije ni zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, koji nam odaje kako će u skoroj budućnosti biti još mnoštvo drugih zanimljivih i uglednih predstavljanja i pojačanja u redovima HSP AS, no detaljnije informacije o tome će biti objavljene tek iza predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...