Ed Sheeran stiže u Hrvatsku! Najavljen koncert na Hipodromu sredinom kolovoza, ulaznice u prodaji od 26. ovog mjeseca

Ed Sheeran po prvi put dolazi u Hrvatsku na zagrebački Hipodrom, 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju, objavio je Grad Zagreb.

Iz Grada Zagreba kažu kako ta vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi, gdje je višestrukim nastupima postavio rekorde, uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama, ističe se u priopćenju.y

Pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Emina Višnić rekla je kako je njegov dolazak u Zagreb rezultat uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. “Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati”, dodala je.

Ewald Tatar, promotor iz Barracuda Music, zahvalio je gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje, napomenuvši da ga iznimno veseli što su uspjeli dovesti veliki open air show takve međunarodne zvijezde u Zagreb.

“Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj”, rekao je.

Samo je ove godine Sheeran objavio dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su osvojila prva mjesta diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba je Sheeran surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Sve službene stranice za prodaju ulaznica bit će izlistane na oglasima turneje kao i na www.edsheeran.com, a iz Grada poručuju da bi ulaznice trebali kupovati isključivo preko ovlaštenih web stranica.

Ulaznice za taj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada 2023. godine u 10 sati na stranici www.eventim.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...