Edvin Šimunov iz Udruge veterana KK Zadar: “Govore nema mukte, a gdje je ta ekipa što nam sada soli pamet bila dok su se prodavale dionice?!”

Direktor KK Zadar David Gunjević prije tri dana nam je u razgovoru kazao kako je lani, dok je direktor kluba bio Željko Žilavec bilo najmanje 60 posto muktaroša u dvorani. Dodao je i kako će njegov prijedlog biti da veterani KK Zadar koji su igrali pet i više sezona za klub dobiju svoju besplatnu ulaznicu. Nedavno je Ivica Obad izašao sa spiskom veterana za koje je tražio besplatnu ulaznicu, na spisku su: Zdravko Jerak, Čedomir Ćiro Perinčić, Hrvoje Perinčić, Ivan Sunara, Mišo Ostarčević, Jure Košta, Branko Skroče, Darko Pahlić, Draženko Blažević, Boris Hrabrov, Stipe Šarlija, Denis Mujagić, Arijan Komazec, Enio Meštrović, Dragan Zuban, Marin Pestić, Marin Vrsaljko, Edvin Šimunov, Petar Popović i Ivica Obad.

S prijedlogom direktora Gunjevića od pet i više sezona u dresu prve momčadi KK Zadra, kao kriterijem za besplatnom ulaznicom nije u potpunosti zadovoljan predsjednik Udruge veterana KK Zadar Edvin Šimunov.

Taj prijedlog će morati proći najprije na Nadzornom odboru KK Zadar, ne može Gunjević tu odluku donijeti sam! A što je s onim veteranima koji su igrali tri godine pa su bili bolji od nekoga koji je za prvu momčad igrao pet sezona, to je za mene preformalan kriterij! Osobno ne dolazim na utakmice KK Zadra, jednostavno se ne osjećam ugodno i neću dolaziti dok god klub skroz ne ozdravi i ne izađe iz financijskih problema! Kažete da se barata s brojkom od najmanje 60 posto muktaroša u dvorani lani? Slušajte, ima ljudi koji definitivno zaslužuju svoju besplatnu godišnju ulaznicu, to je mali znak pažnje i čuvanje tradicije. Gdje je sva ta ekipa što nam sada soli pamet bila dok su se prodavale dionice, ma gdje su bili onda, gdje?! Dionice je trebalo kupiti pa bi klub ozdravio, a tada nigdje nikoga nije bilo! Sada govore nema mukte, ma koliko to klub može uštedjeti na 20 besplatnih ulaznica za svoje veterane?! O čemu mi pričamo!, zaključio je Šimunov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...