Frane Vučetić ispred PU zadarske: “Mršić i Dražina su dotaknuli dno kaljuže. Slogan ‘Sigurnost i povjerenje’ je ruganje građanima”

Predsjednik udruge Vir bez podjela i županijski vijećnik Frane Vučetić, održao je danas ispred uprave PU zadarske konferenciju za medije na kojoj je istaknuo kako je načelnika Antona Dražinu više puta upozorio na neprofesionalnost u radu sada već smijenjenog šefa krima, Bore Mršića.

Kako je rekao, s obzirom da je njegova reakcija izostala, Dražina je za posljednja događanja jednako odgovoran kao Mršić.

-Zadarski policajci su, izgleda, do 15 sati državni službenici, od 15 do 18 privatni poduzetnici, a nakon 18 sati kriminalci. Posljednji događaji pokazali su da u zadarskoj policiji vladaju nered i kaos, a slogan “Sigurnost i povjerenje” je ruganje građanima, rekao je Vučetić, dodajući da je bilo situacija kada je Mršić sugerirao Državnom odvjetništvu da nema potrebe za nekim istragama, dok je istovremeno radio sve da se neke istrage zaustave.

-Kako je moguće da meni tadašnji načelnik Općine Vir Kristijan Kapović kaže da će me policija pretresti i poslati na poligraf i da se to za dva dana dogodi? Kako je moguće da uz općinske zaštitare i policajce PU zadarska na dan izbora angažira privatnu zaštitarsku kuću u kojoj radi supruga načelnika PU zadarske? Dvojac bez kormilara Mršić i Dražina dotaknuli su dno kaljuže, poručio je Vučetić, a vijećnica Vira bez podjela, Jadranka Okreša, rekla je da se nju kazneno prijavljivalo samo zato što je na sjednicama Općinskog vijeća upozoravala na desetke milijune kuna koji se odnose s Vira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...