Hrvatski glumac i pijanist Antonio Macan u kreativnoj interpretaciji Christiana Greya “zagolicao” maštu mnogih

I dok je u pretprodaji u 39 zemalja prodano više od 2,75 milijuna ulaznica za film “Fifty Shades of Grey”, a u Hrvatskoj u CineStaru više od 20.000 tisuća, ovih dana u Njemačkoj se prije premijere u Berlinu, u ulozi Christiana Greya pojavio dvadesetsedmogodišnji  hrvatski pijanista i glumac Antonio Macan iz Frankfurta. Svojom upravo objavljenom interpretacijom glazbenog  video spota već plijeni pozornost njemačkih medija, koji su se raspisali o hrvatskom šarmantnom ljepotanu koji će, vjeruju  njegovi obožavatelji, zasjeniti i glavnog glumca “Fifty Shades of Grey”, Jamie Dornanea, dok je sadržaj video uratka  zagolicao maštu mnogih parova. A riječ je o scenama u kojima se  Antonio i glavna protagonistica  mlada njemačka glumica Tina Koke odlično snalaze u glavnim ulogama Jamie Dornanea i  glavne junakinje Dakote Johnson, demonstrirajući perveznu maštu, nastrane sado mazo scene: bičevanje, lisice, vezivanje očiju, šibanje i seksi potčinajvanja raznih vrsta.

Mediji kažu Antonio Macan je lijep kao maneken dok sijedi u potkošulji za crnim klavirom i svira Bachov Marcello. Ali radi se o jednoj novoj glazbenoj  verziji koja je između klasike i DUB-step, a u pozadini se vidi noćni Skyline. Njegov izraz lica je između melankonije i napetosti, dok njegova ljubav glumica Tina Koke spava gola u jednoj leopardskoj deki. Sjeća se na svoje bivše afere . Inače Macan se držao hrabro za snimanja filma. On kaže kako je stekao iskustvo i u seriji “Berlin- Tag & Nacht” tako da  se lakše mogao identificirati sa Christianom. On je dominantan muškarac koji stiže iz Hrvatske.Međutm privatno ne prakticira sado mazo- kažu njemački mediji za Antonia Macana.

–  Otkako se pojavio serijal romana “Fifty Shades of Grey”, prvo su žene, a potom i muškarci poludjeli za idejom da u spavaćoj sobi isprobaju malo grublje igrice. Međutim, da li je ovakvo jedno erotsko iskustvo zaista za svakog, veliko je pitanje? Ja osobno ne prakticiram sado mazo – rekao je Antonio.

– Kada je mama moje glavne glumice prvi put vidjela slike koje smo joj poslali sa seta napisala joj je: Što ti je, što to radiš, pa to  izgleda kao da si u bordelu? Međutim to moju glumicu nije spriječilo da  ostane u ulozi. Dapače, dobijali  smo ponude iz cijelog svijeta pa čak iz Indije. Cure su pošto poto htijele dobiti ulogu i čak bile spremne preuzeti svoje putne troškove,samo da ih angažiramo. To je neopisivo ambiciozno. Znali smo koju pozornost plijeni film “Fifty Shades of Grey” i dali se zajedno sa našom ekipom na posao  da snimimo naš spot prije svjetske premijere – kazao je. Na to su ga nagovorili moji brojni fanovi koji su rekli kako bi ga nakon projekta “Pirati sa Kariba” željeli vidjeti i u ulozi Christiana Greya, mladog milijardera koji ima svoju veliku tamnu seksualnu tajnu poput SM-a, piše Dalmacija News.

– To nisam mogao odbiti i krenuo sam tri mjeseca u realizaciju svojeg novoga spota u kojemu se za razliku od glavnog filma pojavljuje čak pet mladih glumica. Spot je sniman u (Smith Toweru 141m visok) jednoj od najvećih zgrada Seattelea na zadnjem katu, gdje  se nalazi raskošan penthouse suita vrijedan više milijuna dolara. Imali smo mogućnost tijekom snimanja da koristimo sve luksuzne sobe, među kojima je posebno odskakala ta SM soba sa cijelom impozatnom  opremom. Snimali smo puna tri dana i cijela ekipa je bila oduševljena, a posebno njemački producenti – objašnjava Antonio.

Smatra da su neke scene odradili upečatljivije nego što su to uradili u pravom filmu Jamie Dornan i Dakota Johnson. Dakota  na sebi ima rublje boje kože pa se čini da je gola dok vezana konopom  visi sa stropa. Ispod nje plešu djevojke odjevene u tange, s križevima od selotejpa na stražnjici dok su im bradavice pokrivene minijaturnim naljepnicama.

– Sve nas je to prožimalo dok smo snimali scene za naš video uradak. Zanimljivo je da su se za casting prijavljivale djevojke iz cijelog svijeta, njih čak 20.000. Naposljetku, jedna djevojka došla je ravno iz Instanbula a jedna i iz Indije. Obradili smo osmo poglavlje  iz knjige “Fifty Shades of Grey”, gdje Christian Grey sam svira na glasoviru Bacha/Marcella, ali naravno ja sam  svirao uživo taj komad, jer sam po zanimanju pijanista, pa sam se bar u toj ulozi osjećao suverenije od Jamie Dornanea – kazao je.

Svojom upravo objavljenom interpretacijom glazbenog video spota već plijeni pozornost njemačkih medija, koji su se raspisali o hrvatskom šarmantnom ljepotanu koji će, vjeruju njegovi obožavatelji, zasjeniti i glavnog glumca “Fifty Shades of Grey” U spotu se vidi kako se  Christian Grey bori sa svojom seksualnom prošlošću, a Ana ga u tome smiruje i na kraju prigrli. – Zahvalan sam glumici Tini Koke koja se odlično i uživjela u ulogu Anastasie Steele i koja je toliko fizički slična glavnoj glumici Dakote Johnson – poručio je mladi glumac.

Kroz njemačke medije njegov je video spot ovih dana dobio brojne pohvale ljudi iz svijeta filma pa je tako i pozvan na “Berlinale”, jedan od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, koji se održava ovih dana u njemačkoj prijedstolnici gdje će biti nazočan premijeri filma “Fifty Shades of Grey”.

– Zahvalan sam svojim fanovima širom svijeta koji mi uvijek daju dobre ideje za nove projekte – kaže Antonio Macan, dok ga njemački “Die Welt”, Frankfurter Rundschau” i drugi mediji  prikazuju kao uspješnog mladog i maštovitog umjetnika koji ide ukorak sa svjetskim glazbenim i filmskim trendovima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...