HSP AS danas volontira u pučkoj kuhinji, sutra dariva građane na Narodnom trgu

Ususret nadolazećim božićnim blagdanima i novogodišnjim praznicima, predstavnici HSP AS Zadarske županije već tradicionalno će humanitarnim i blagdanskim akcijama zaključiti uspješnu 2015. godinu.

Iz središnjice zadarskog ureda HSP AS tako najavljuju dvije akcije, koje će se održati u sljedećim terminima:

Srijeda, 23.12.2015. godine

Predstavnici Kluba mladih starčevićanaca HSP AS volontirat će u Pučkoj kuhinji zadarskog Caritasa, gdje će se družiti i pomagati potrebitima s početkom u 11:45 sati. Korisnicima i štićenicima pučke kuhinje također će članovi HSP AS donijeti prigodne božićne darove u sklopu blagdanskog druženja, kako bi im pružili toplu blagdansku atmosferu.

Četvrtak, 24.12. godine

Članovi HSP AS Zadarske županije organiziraju već tradicionalnu blagdansku akciju darivanja građana na Narodnom trgu u Zadru, gdje će s početkom u 10 sati dijeliti prigodne božićne poklone.

– Stoga ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se u četvrtak pridruže na Narodnom trgu u Zadru na blagdansko druženje i pjesmu, kako bi svi skupa u miru, zajedništvu i dostojanstvu obilježili nadolazeće božićne blagdane i novogodišnje praznike, poručuju iz zadarskog HSP AS.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...