Igor Štimac demonstrativno napustio konferenciju za tisak u Puli

Nakon utakmice Istra 1961-Zadar treneri Igor Pamić i Igor Štimac obratili su se novinarima, a već pomalo ugrijana atmosfera, koja je vladala za vrijeme utakmice, dodatno se rasplamsala nakon što je Igor Štimac dao svom imenjaku Pamiću indirektno do znanja da je Istra 1961 igrala na bod kojeg je i osvojila.

Pamić mu nije želio ostati dužan pa je napomenuo kako je njegova momčad sigurno bolja ali kako se Zadar bolje snalazi u drugim stvarima. Trener Istre 1961 je pritom rekao kako će Istra 1961 ostati u prvoj ligi i kako im nakon prvenstva nitko ništa neće moći zamjeriti.

Ja više ne mogu lagati, Zadar je ušao u drugi dio prvenstva s minusom i jako se dobro snalazi u ovoj situaciji. Oni su uzeli deset bodova na direktne sudačke greške. Meni je drago da smo osvojili ovaj bod, neka se dobro vidi da nama nitko ništa nije dao, rekao je trener Istre 1961 što je vidno uznemirilo Štimca, javlja Regional Express.

Igore koliko ste puta u Zadru pucali na gol, pitao je Štimac Pamića i odmah odgovorio – jednom.

Pamić je potom rekao da je od 12. minute Istra 1961 u Zadru igrala s deset igrača nakon dosuđenog penala i da je tako nemoguće igrati.

– Ako ćemo već o suđenju onda bi da je to tako mi danas nakon udaranja igrača bez lopte vjerojatno cijelu utakmicu igrali s igračem viška, rekao je Štimac i demonstrativno napustio konferenciju za tisak.

Pamić je nakon što je Štimac napustio pressicu rekao kako se nada da će Istra 1961 u Osijeku imati ovakvo suđenje.

– Sada ću ja biti bezobrazan, evo nadam se da ćemo mi u Osijeku imati ovakvo suđenje, to bi bilo dobro za Hrvatski nogomet, zaključio je trener Istre 1961, piše Regional Express.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...