Koncert 4 tenora večeras u 21 sat na Adventu u Zadru

4 tenora, jedan od najpopularnijih sastava na glazbenoj sceni, večeras od 21 sat nastupa na Adventu u Zadru. Uz neponovljivog Đanija Stipaničeva, popularnog Marka Pecotića Pecu, dugogodišnjeg prvog tenora Vladimira Garića i jedinog Međimurca među Dalmatincima, Filipa Hozjaka, Zadrani će uživati u najpoznatijim svjetskim arijama, domaćim hitovima, kao i u autorskim pjesmama napisanim posebno za ovu četvorku.

– Ono što svi očekuju od nekog tenora, a pogotovo ako su zajedno četvorica tenora, su vrhunske pjevačke izvedbe, što na našim koncertima nije sporno. Međutim, mi kroz pjevanje komuniciramo s publikom, zafrkavamo se na svoj račun, to malo nalikuje na teatar i to je ono po čemu se, vjerujem, izdvajamo od drugih. Naročito smo dobro primljeni na našem mediteranskom području, tu smo svoji na svome. – poručuju tenori pred večerašnji dolazak u Zadar.

Posljednji put u Zadru su nastupili u Arsenalu prije šest godina, što znači da je prošlo dosta vremena u kojem su oni postali iskusniji pjevači, a i publika ih se zaželjela. S obzirom na to da se priprema novi album, mogli bi Zadrane iznenaditi i nekom premijernom izvedbom.

Nakon večerašnjeg koncerta sutrašnje jutro rezervirano je za najmlađe. Nakon sv. Nikole i sv. Lucije, s djevojčicama i dječacima družit će se, glavom i bradom, Djed Božićnjak. Od 11 sati izrađivat će se zanimljivi predmeti i likovni radovi, uz pjevanje božićnih pjesama.

Na Trgu Petra Zoranića istovremeno će se održavati smotra mažoret plesa, na kojoj će nastupiti 260 mažoretkinja iz Trilja, Vodica, Livna, Ljubuškog, Neuma, Jastrebarskog, Dubrovnika, otoka Vira, Ugljana i Pašmana, Ciste Provo i Tkona. Defile s mažoretkinjama kreće u 10:30 sati s Kampo Kaštela (Gospa od zdravlja) te preko Kalelarge dolazi na Trg Petra Zoranića, kako bi se svi skupa priključili adventskoj zabavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...