Pregled oznake

kulinarstvo

Chef Saša Began: “Najbolja riba je ona svježa, bilo kovač ili srdela! Čak i vrhunski lokali kroz trend ‘zero waste’ uvode jeftinije namirnice”

S jednim od najtalentiranijih mladih chefova sa zadarskog područja, Sašom Beganom iz restorana Foša, razgovarali smo o nekoliko aktualnih tema. Sektor ugostiteljstva pretrpio je najveće gubitke zbog pandemije koronavirusa. Kakva je bila ova sezona? – Ova sezona je svima bila iznenađujuće dobra. Nismo znali što očekivati, pojavljivali su se novi sojevi, procijepljenost je slaba…, ali […]

Poznati chef David Skoko dolazi u Zadar: “Hrvati ribu samo znaju baciti na gradele, to je šteta!”

Velika hrvatska kuharska zvijezda, istarski chef David Skoko, održat će 5. i 6. veljače u hotelu „Falkensteiner Club Funimation“ na Boriku u sklopu „Tuna, Sushi & Wine Festivala“ jednodnevne edukacije o upotrebi plave ribe u lokalnoj gastronomiji. Niti „pet minuta“ nakon objave na web stranicama zadarske Turističke zajednice s prijavnicama za Skokinu radionicu, sva su mjesta […]