LET 3 IMA NOVI SINGL S IZDANJA “ŠĆ” Ostvarili suradnju s Marinom Perazić

S nedavno objavljenog albuma suradnji ‘ŠČ’, Let 3 objavljuju novi singl ‘Riječke pičke’ feat. Marina Perazić. Uz eurovizijsku uspješnicu i najemitiraniji hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine, na izdanju se nalazi još 10 odabranih pjesama, od kojih su kao singlove već predstavili ‘Izgubljeni’, Golub Vaso’, ‘Sam u vodi’, ‘Drama’ i ‘Profesor Jakov’.

‘Riječke pičke’, kao i ostale suradnje sa ‘ŠČ’ izdanja uskoro će se u prodaji naći i na vinilu, a o suradnji s Marinom Perazić, Zoran Prodanović Prlja je izjavio:

‘’Prvi put sam zamjetio Marinu na Ri Rock festu, pjevala je neke back vokale za ad hoc družinu  koja se nazvala Toljina Funk selekcija. Odmah sam poželio da naslonim svoje obraze na njene kušine. Nešto kasnije sam dobio prigodu da otpjevam neke back vokale za neke pjesme Denis Denis,na to sam izuzetno ponosan. I, eto nagradila me karijera i život…karizmatična Marina sa mnom pjeva pjesmu koja se zove Riječke pičke,a pjesma je u njenom slučaju gotovo autobiografska…neprocjenjivo’’, rekao nam je Prjla povodom objave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...