Likeri destilerije Bilušić na “ViNin-u” osvojili mnoštvo medalja, uskoro na tržište izbacuju i liker od lavande

Od 9. do 11. kolovoza u Ninu se održavao Festival vina i delicija „ViNin“.  Na manifestaciji koja je trajala tri dana predstavljeni su proizvođači vina i delicija s područja Zadarske županije i ostalih enološki i gastronomski poznatih područja Hrvatske.

Glavni cilj organiziranja ovog festivala je omogućavanje boljeg plasmana kvalitetnim hrvatskim gastronomskim proizvodima uz istovremeno podizanje kvalitete turističke ponude u regiji.

Osim vrhunskih vina, posjetitelji su mogli isprobati šokole, štrukle, marmelade, đemove, maslinova ulja i likere, a između ostalog i liker od dunje višestruko nagrađivane destilerije Bilušić, novi proizvod koji se već na prvom ocjenjivanju okitio titulom šampiona pokupivši pritom rekordan broj bodova.

Osim titule šampiona, destilerija Bilušić dobila je ti tri zlata, za likere od višnje maraske i nespole te rakiju travaricu, kao i srebrnu medalju za rakiju šljivovicu. Uskoro na tržište izlazi i naš novi liker vrhunske kvalitete, liker od lavande, rekao nam je Ante Bilušić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...