Maraschino bar je i u travnju pripremio puno dobre zabave za vas

Maraschino bar Zadar idealno je mjesto za noćni život i za najbolji vikend provod, a to dokazuje i zanimljiv repertoar koji se pomno priprema za sve posjetitelje. Jednako kao i proteklih mjeseci, Maraschino bar će se i tijekom travnja pobrinuti da se za svakoga ponađe ponešto zanimljivo. Većina vikend zabave i dalje ostaje besplatna za sve, no za velike koncerte n akojima će gostovati Dječaci i Brkovi i gostovanja publika će se morati na vrijeme pobrinuti nabaviti ulaznice. Ujedno zadarska publika će tijekom travnja po prvi puta u našem gradu imati priliku poslušati live koncert grupe Bang Bang koja je u proteklih godinu dana u potpunosti zauzela radijske etere sa zaraznim hitom „Imam“.

PETAK, 1. TRAVNJA : ICE BUCKET – ROCK ENCIKLOPEDIJA.

Nakon uskršnjeg produženog vikenda , prvi vikend u travnju u goste stiže bend ICE BUCKET. Ice Bucket je projekt zaljubljenika u glazbu koji sa svojim iskustvom i znanjem imaju mnogo toga za dočarati publici putem glazbe koju stvaraju. Članovi benda najavili su i iznenađenje za posjetitelje. Specijalan gost – Axl Rose Guns’n’rosess. Koncert se održava pod nazivom „Rock enciklopedija Live“. Za zagrijavanje pred sam koncert bit će zadužen resident DJ Tomi. ULAZ JE SLOBODAN , početak koncerta najavljen je za 23:30h.

SUBOTA, 2. TRAVNJA : BEATLES REVIVAL BEND

Rock vikend nastavlja se uz The Beatles Revival Band. Riječka grupa osnovana je 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola, a glavni pokretač cijele priče je Erik Malnar (Belfast Food). BRB je 2004. pozvan da sudjeluje na Beatles festivalu u Liverpoolu, gdje je održano 8 nezaboravnih koncerata, od toga 3 u legendarnom Cavern Clubu. Grupa često surađuje s poznatim hrvatskim izvođačima poput Nene Belana, ENI, Roberta Marekovića, Belfast Food, Father, En face… Za warm up zadužen je DJ Petrus. ULAZ JE SLOBODAN a početak koncerta najavljen je za 23:30h.

PETAK, 8. TRAVNJA : BANG BANG GRUPA LIVE

Ovo je njihovo prvo gostovanje u Zadru, a upravo hit „Imam“ koji je zarazio brojne slušatelje radijskih postaja zadarska će publika imati prilike konačno poslušati i uživo! Naime, zagrebački pop rock bend Bang Bang službeno se okupio u jesen 2012. godine kad potpisuje ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Sa singlovima “Vozi me” i “Nešto me pogodilo” bend osvaja radio postaje, a zatim i nagradu IHG za najviši ulaz novog izvođača na HRTop40. U siječnju 2015. godine Bang Bang predstavlja svoj peti singl “Imam” na 62. Zagrebačkom festivalu. Iako nisu pobjednici festivala, njihova pjesma osvaja radijski eter, a struka ih nagrađuje Porinom u kategoriji “Novi izvođač godine”. U lipnju 2015. godine Bang Bang objavljuje album prvijenac “Bez obzira na sve” koji najavljuje njihov šesti singl “Za kraj”. Bend godinu završava primajući nagradu za najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015” te nagradu za album godine u emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja. Kao šlag na tortu, singl “Imam” zauzima poziciju #39 na godišnjoj HRTop40 službenoj top listi.

Za zagrijavanje i after zadužen će biti DJ Tomi. Ulaz na koncert je slobodan, a početak je najavljen za 23:30h.

SUBOTA 9. TRAVNJA – DJEČACI LIVE @ MARASCHINO BAR

Dječaci se ponovno vraćaju u Zadar. Njihovo posljednje gostovanje privuklo je brojnu publiku u malu dvoranu ŠC Višnjik, a ovoga puta vraćaju se u Maraschino bar otkačeniji nego ikad. Dječake ili volite ili ne, ali nema onoga tko barem jednom se nije zatekao da pjevuši jednu od njihovih pjesama voljeli ih ili ne. „Punjene paprike“, „Dalmacijo“, „Lovrinac“ samo su neki od hitova koji su jednostavno osvojili i mlade i stare, ljubitelje hrvatske rep scene i one koji tu scenu i dalje ne shvaćaju.

Karte za koncert bit će dostupne u pretprodaji u Maraschino baru po cijeni od 30 kuna. Cijena ulaznice na koncerta iznosti će 40 kuna.

Dječaci su dosad izdali 3 albuma. DRAMA, izašao 2008. godine za DOP Records / Menart (osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE i INDEXI 09 prvu nagradu za HIP HOP ALBUM GODINE). Drugi album ISTINA je izašao 2011. za Croatiu Records. Prva naklada RASPRODANA u 2 dana. Zaradio je nominaciju na Porinu za Hit Godine sa singlom LOVRINAC. Treći album FIRMA izašao je 2015 godine za Croatiu Records. Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Ivo (repa) i Zoni (repa i radi glazbu). Sve koncerte sviraju Dječaci sa svojim bendom (Đole, Milito i Smoki). Grupa je osnovana 2005. godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

PETAK 15. TRAVNJA – EKSJUROCK BEND LIVE / DJTOMI

Sredinu travnja nastavljamo u rock ritmovima. U goste dolazi koji u sklopu svog repertoara izvodi pjesme od Bijelog dugmeta, Riblje čorba, Azre, Đorđa Balaševića, Bajage, Zabranjenog pušenja, Time, Leb i Sol, Smak, Indexi, Zdravko Čolić, Divlje jagode…. Za warm up zadužen je DJ Tomi. ULAZ SLOBODAN. Početak u 23i30.

SUBOTA, 16 . TRAVNJA – VAFANKOOLERS / DJPETRUS

Vafankoolekrsi su se već udomaćili u Maraschino baru. Publika je pokazala kako im nedostaje dobre funk glazbe u Zadru stoga su njihovi koncerti uvijek pravi užitak. ULAZ SLOBODAN pocetak 23i30

PETAK, 22. TRAVNJA – EARTH DAY UZ KRIVI SMJER ROCK ALL NIGHT / DJTOMI

Zadarska publika imala ih je već prilike poslušati u Podroom night clubu. Ukratko, oduševit će vas energičnim i originalnim načinom izvedbe najpoznatijih domaćih i stranih pjesama. Za warm up zadužen je DJ Tomi. ULAZ SLOBODAN – početak u 23i30h.

SUBOTA,23. TRAVNJA – VELIKI KONCERT BRKOVI

Brkovi su svoj posljednji koncert u Zadru imali na isti dan kao i Dječaci. Zadarska publika pokazala je kako su njihovi veliki fanovi, a pred sam kraj ovog rock travnja stižu u naš grad kako bi promovirali novi album na kojemu su marljivo radili. Nedavno su snimili spor za pjesmu „Ovce“ sa repericom Sassjom koja je također nedavno gostovala u Maraschino baru.

Karte za koncert bit će dostupne u pretprodaji u Maraschino baru po cijeni od 40 kuna. Zbog velikog interesa već sada Maraschino poziva sve zainteresirane da ulaznice nabave na vrijeme.

Brkovi su hrvatski turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba. Udaljene žanrove su duhovito spojili u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Njihove prostodušne tekstove prožima izravan svirački stil.

Albume objavljuju samostalno, bez posredništva diskografske kuće. Svi njihovi albumi u potpunosti se mogu preuzeti u mp3 formatu na ovoj web stranici (za nisku cijenu se mogu kupiti i u web shopu). Nedavno su objavili novi album „Torzo“ koji je također dostupan na internetu. Za warm up zadužen je DJ Robert MKC, a početak koncerta najavljen je za 23:30h.

PETAK, 28. TRAVNJA – NIGHT EXPRESS LIVE/ Robert MKC

Za kraj travnja posjetitelje Maraschino bara zabavljat će Night Express bend i DJ Robert MKC.

ULAZ SLOBODAN POČETAK U 23:30 sati.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...