McDonald’s Hrvatska u ponudu planira uvesti i dostavu

Američki lanac brze hrane McDonald’s investirat će oko 2,4 milijarde dolara kapitala i otvoriti 1000 novih restorana u svijetu u 2018., izjavio je ovih dana financijski direktor McDonald’sa Kevin Ozan. Jedan od najpopularnijih američkih brendova, koji putem franšize posluje i u nas, samo je u četvrtom prošlogodišnjem kvartalu prihodovao 5,34 milijarde dolara, što je više od očekivanja analitičara koji su predviđali prihod od 5,26 mlrd. dolara, dok globalno širenje podrazumijeva i tri nova restorana u Hrvatskoj, piše Poslovni.hr.

U poslovnoj godini koja je iza nas taj franšizni div došao je i u 12. grad u Hrvatskoj – Slavonski Brod – i u njemu otvorio 29. restoran u Hrvatskoj. U ovoj godini pak krenulo se u završnu fazu digitalizacije i preuređenja restorana koji gostima omogućuju da iskuse najmoderniji način naručivanja, a osim zadržavanja liderske pozicije na hrvatskom tržištu.

– Razmišljamo i o širenju ponude uvođenjem dostave, a vjerujemo da će gosti sva poboljšanja na kojima radimo osjetiti pri svakom dolasku u McDonald’s – priča Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...