Pregled oznake

meat me festival

Završio je drugi Meat Me festival; Finale za pamćenje s preko tisuću mesnih porcija i velikim večernjim plesnjakom na Staroj pijaci

Sjajan je to bio završetak drugog zadarskog Festivala mesa Meat Me 2.0: subota je bila najposjećeniji dan festivala. Jela od svinjskog mesa, gulaši, pečenke, svima omiljeni ćevapi, burgeri, jutarnja glazba uživo i završna večernja zabava s XXL gradelama i sjajnom retro svirkom, zapravo pravim plesnjakom iz ’50-tih i ’60-tih godina, puno dobre, ali ne i […]

U dva dana Meat Me festivala prikupljeno više od 12 tisuća kuna za zadarsku Pedijatriju, evo što je danas na meniju

Tingul od pulastra, paprikaš i paštašuta od domaće kokice, pileći odresci na grillu, njoki i burgeri s piletinom – sve su to bili specijaliteti drugog dana zadarskog Festivala mesa „Meat Me 2.0“ koji se u organizaciji TZ Zadar i brojnih partnera održava sve do ovoga vikenda, točnije do završnih velikih gradelada u petak i subotu navečer. Ekipa „Meat Me […]

Meat Me se nastavlja danas s novim mesnim programom – jelima od peradi koja će spravljati chef Tomislav Karamarko

Već prvi dan Festivala mesa „Meat Me 2.0“, kojeg u suradnji s brojnim partnerima organizira Turistička zajednica grada Zadra, bio je odlično posjećen mada se u ponedjeljak ujutro, kada je Festival otvoren, činilo da to tako neće biti. Obavezno predočenje COVID potvrde je nakratko izgledalo kao prepreka zbog koje će posjet biti slabiji od očekivanog. No, […]

Evo tko će i što kuhati, gradelavati, pričati i svirati na Meat Me 2.0 od 18. do 23. listopada

Drugi zadarski Festival mesa Meat Me 2.0 počinje sljedećeg ponedjeljka na Staroj pijaci. Turistička zajednica grada Zadra, organizator festivala uz potporu Grada Zadra i Tržnice Zadar okupila je širok krug partnera i suradnika koji će na različite načine sudjelovati u šest jutarnjih i dva večernja programa kroz cijeli sljedeći tjedan, od 18. do 23.listopada. Kako bi svakodnevno […]

Pochetta iz “Kornata” i Vrsaljkov punjeni teleći fjanak namamili Zadrane na Staru Pijacu

Sjajni svinjski ragu s palentom i teleći fjanak napunjen kestenima i dovršen na grillu zadarskog chefa Josipa Vrsaljka, pa pachetta, otkošteno i zarolano pa ispečeno mlado prase kojeg su pripremili kuhari restorana “Kornat”, teleći gulaš iz “Bruschette”, grilani svinjski but i teleći ramsteci, pa čak i gljive sunčanice koje je tek ubrane sa šumskih proplanaka […]