Navijači Armade zaustavili promet pa pretukli mladiće sa zadarskog područja

Jučer oko 14 sati, na autocesti A-1, u smjeru Splita, u blizini Biljana Donjih, više za sada nepoznatih osoba zaustavilo je promet na cesti te fizički napalo devetoricu mladića iz dva automobila.

Kako doznajemo, riječ je o članovima riječke navijačke skupine Armada, njih preko stotinjak, raspoređenih u 20-tak vozila. Na putu za utakmicu iz samo njima znanih razloga, odlučili su zaustaviti vozila i na taj način fizički blokirati promet. Potom su izašli iz automobila i napali devetoricu mladića sa zadarskog područja – četvoricu iz jednog automobila i još petoricu iz drugog. Žrtve navijačkog prepada imali su navijačke rekvizite Hajduka.

U napadu je teško ozlijeđen 22-godišnjak, a lakše 33-godišnjak, obojica sa zadarskog područja.

Drama je trajala nekoliko minuta, nakon čega su napadači pobjegli automobilima dalje prema Splitu. Na putu im se “ispriječila” šibenska policija koja je zaustavila navijačke automobile i potencijalne napadače privela u benkovačku policijsku postaju. Dio privedenih osoba je pušten, a dio je zadržan u postaji. Budući da se u automobilima nalazilo stotinjak osoba, kriminalističko će istraživanje zasigurno potrajati nekoliko dana, dok se ne utvrde počinitelji i okolnosti napada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...