PORUKA BIVŠEG DIREKTORA Željko Žilavec: “Bio sam u dvorani i sjeo visoko na tribinu, da me ne prozivaju!”

Bivši direktor KK Zadar, sada ravnatelj Javne ustanove Zadarski sport – Željko Žilavec, prokomentirao je stanje unutar KK Zadar.

– Volio bih da se Klub gleda kroz rezultate koji su dobri, ali realno, ne može to trajati vječno. Imam osjećaj da su se mladi nekako rasuli. Žao mi je što su otišli Ivan Njegovan i Antonio Sikirić. Pitam se, što će biti na kraju sezone kada svima isteknu ugovori. Dogodine treba krenuti ispočetka. Budimo realni, Luki Božiću se već digla cijena, sljedeće sezone sigurno neće ostati u Zadru – za ove novce, govori Žilavec i nastavlja:

Možda je teško naći prvog čovjeka Kluba, direktora. Možda je to vezano i za financije koje su ograničene odlukom Grada Zadra. Za naći nekog sposobnog direktora – to bi koštalo. Pitanje je iz kojeg razloga je poništen natječaj – kada se javio samo jedan kandidat, mislim na Davida Gunjevića. Ili nisu zadovoljni odazivom ili nisu zadovoljni kandidatom, iskren je Žilavec i nastavlja o neviđenim gužvama, ispred dvorane Krešimir Ćosić prije utakmice protiv Budućnosti:

Unaprijed sam pročitao situaciju koja bi se mogla dogoditi. Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović me savjetovao i toga sam se uvijek držao. Nema veze koliki je rizik, niti tko igra. Uvijek se sva četiri ulaza moraju otvoriti i to mora biti zlatno pravilo, za kraj je poručio:

– Zahvaljujući mojoj najmlađoj kćerki koja je iskazala želju sa mnom doći na utakmicu, nakon dvije i pol godine sam prvi put bio u dvorani. Mislim da je to bilo protiv Budućnosti. Čekao sam i ja u redu, kao i svi ostali, pa su me ljudi pitali da zašto stojim u redu. Sjeo sam skroz gore visoko na tribinu – da me nitko ne proziva, da nikome ne smetam i da me nitko ne vidi. Iako se nemam razloga skrivati, kazao je za kraj Željko Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...