Predstava “5žena.com” redatelja Rene Bitorajca još malo pa rasprodana

Nakon dvije uspješne izvedbe u studenom koje je pogledalo preko 1.000 gledatelja, zbog I dalje i velikog zanimanja“5žena.com” ponovno gostuje u Zadru na sceni Arsenala 29.1. 2017. u 18 i 20.30 sati.

Domaća verzija ovog kazališnog hita nastala je u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh. Tijekom dvije godine predstava je igrana više od 80 puta, uvijek pred rasprodanim gledalištem.

Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju  maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Ansambl predstave, sastavljen od pet istaknutih glumica domaće kazališne i filmske scene: Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić, garancijom je dobre kazališne zabave koja se ne propušta.

Što reći o predstavi?  Ženska znatiželja je prejaka da bi propustila čuti što druge žene kažu o istim problemima i kako ih rješavaju, a muškarac sanja o tome da nevidljiv sjedi za stolom za kojim 5 žena priča o muškarcima. Predstava nije namjenjena onima koji traže dlaku u jajetu već onima koji su je odavno, i više puta pronašli u svojim vezama, brakovima i općenito muško ženskim odnosima. Svaka sličnost sa stvarnim osobama pa i vama samima je namjerna. A smijeh?  Kada bi smijeh bio stvar odluke, mogli bi ga zadržati. Kao muškarac uvjerio sam se da ću teško doprijeti do ženskog poimanja stvari, kao glumac uvjerio sam se da je naš posao sve samo ne lagan, a kao redatelj uvjerio sam se u ono što sam već i prije znao: da je podjela  i dobar glumac u njoj 5+2 na eurojackpotu, Rene Bitorajac, redatelj.

Antena Zadar dijeli 4 ulaznice, po dvije za oba termina. Tagirajte se na faceu ispod članka, napišite želite li ići u 18 ili u 20.30 i s kim. Dobru zabavu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...