Prometna nesreća i kod čvora Benkovac; Četiri osobe hospitalizirane!

Osim teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo čak 7 vozila danas kod naplatne postaje Zadar 2, još je jedna veća nesreća zabilježena na dijelu autoceste A1 koji prolazi Zadarskom županijom.

Danas oko 14 sati kod čvora Benkovac tri su osobna automobila sudjelovala u prometnoj nesreći, od čega dva izravno (automobil čeških i automobil talijanskih registarskih oznaka), nakon čega je na njih naletjelo vozilo hrvatskih registarskih oznaka. OKC PU Zadarske javlja kako se ekipa odaslana na teren tek vratila u bazu, no mogli su nam potvrditi da su četiri osobe hospitalizirane, a težina ozljeda im se tek utvrđuje.

Što se ranije spomenute nesreće tiče, očevid je bio dugotrajan te se zapisnik još uvijek izrađuje. Za sada je poznato da je nesreću uzrokovao udar dva vozila, a jedno je vozilo čak sletjelo s ceste u pokušaju izbjegavanja smrskanih automobila. Šest osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede, a jedna osoba teže. Više detalja bi se trebalo znati kroz narednih sat vremena.

Inače, HAK javlja kako se uz povremene zastoje vozi na Jadranskoj magistrali (DC8), posebice na prilazu Zadru, a pojačan je promet cijelom dužinom autoceste A1, na prilazima turističkim središtima na obali te u trajektnim lukama i pristaništima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...