QUEENVENTION Ne propustite nezaboravnu koncertnu priču, evo gdje se možete testirati i kupiti ulaznice

Nezaboravna koncertna priča očekuje vas sutra na zadarskom Forumu – Open air koncert na kojem će nastupiti “Queen Real Tribute“, najbolji europski Tribute to Queen band, a u sklopu jedine domaće Queen konvencije “Queenvention 2021. – Three+One”.

Sukladno epidemiološkim mjerama, za ulazak na koncert uz ulaznicu je potrebno imati Covid putovnicu, potvrdu o preboljenju Covid virusa ili negativan test (BAT, PCR). U želji da u koncertu uživa što veći broj ljubitelja Queen-a i pop kulture 80-ih, organizatori u suradnji s poliklinikom Pupillam svim posjetiteljima koji nemaju COVID putovnicu ili potvrdu o preboljenju virusa, uz kupljenu kartu za koncert omogućavaju besplatan brzi antigenski test.

Testiranje će se od 12. kolovoza provoditi na dvije lokacije: na adresi Obala kralja Petra Krešimira IV u periodu od 18:00 do 22:00 sata, te u ulici Zadarskog mira u periodu od 09:00 do 12:00 i od 18:00 do 22:00 sata. Ulaznice za vodeći ovogodišnji događaj u Zadru mogu se kupiti na Rivi, pored mula na “Vakanza corneru” ili ispred Arheološkog muzeja, te na poveznici preko sustava Eventim.

“Queen Real Tribute“ čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.  Profesionalni glazbenici iz Beograda i veliki zaljubljenici u britanski rock band okupili su se 2006. godine i od tada su obišli skoro cijeli svijet. Ove godine na Forum dolazi i poseban gost – Michele Luppi, član legendarnog benda „Whitesnake“ koji će sa „Queen Real Tributeom“ izvesti nekoliko skladbi, kao i aktualnu pjesmu „Human Touch“ koja je svojevrsna himna posvećena globalnoj borbi protiv COVID-19 virusa.

We will rock you, again !!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...