Šime Vrsaljko asistirao za drugi pogodak i 11. pobjedu Atletico Madrida

Susret 18. kola Primere donio je Atletico Madridu ukupno 11. pobjedu. Momčad Diega Simeonea na svom je Metropolitanu svladao Getafe s 2:0 i barem privremeno došao na šest bodova iza Barcelone. S druge strane, Getafeu je ovo sedmi poraz u sezoni, piše Sportnet.hr.

Igralo se vrlo živahnih prvih 45 minuta u kojem smo vidjeli čak sedam žutih kartona, ukupno pet na strani Atletica. Obje su momčadi imale svoje prilike tijekom prvog poluvremena, no vidjeli smo tek jedan pogodak, i to onaj u mreži Getafea.

Nakon ukradene lopte na sredini terena, Antoine Griezmann poslao je jedno dodavanje kroz gostujuću obranu za Angela Correu koji puca isprve, krasnim udarcem matirajući suparničkog vratara.

U nastavku susreta domaćin je i dalje bio vrlo opasan što je iskoristio za drugi pogodak u 68. minuti. Šime Vrsaljko ubacio je oštru, prizemnu loptu s desne strane u peterac gdje se našao Diego Costa i pospremio je u mrežu. Međutim, zbog proslave pogotka dobio je drugi žuti karton i morao je napustiti igru.

Kao što se to moglo i očekivati, Atletico je nakon drugog postignutog pogotka čuvao stečenu vodstvo, ne dopustivši ozbiljniju prijetnju gostiju do kraja utakmice. Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za domaću momčad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...